Britney Spears till Sandviken

Britney Spears är just nu ute på sin Piece of me turnering och sveriestoppet kommer hon att göra i Sandviken och Göransson Arena den 11 augusti. Denna rekordshow har under fyra år spelats på The AXIS på Planet Hollywood resort & casino i las Vegas och har där mötts av hyllningar från både fans och kritiker sedan sin premiär 2013. Showen har med över 250 föreställningar som alltid varit slutsålda omsatt över 140 miljoner dollar och nästan en miljon sålda biljetter. Nu är det dags att åka ut på turne.

Britney Spears Piece of Me har man röstat fram till ”Best Resident Performer”, ”Best Production Show”, ”Best Bachelorette Party” och ”Best Bachelor Party” av läsarna på Las Vegas Review-Journals. Stora stjärnor som Beyoncé, Jay Z, Lady Gaga, Miley Cyrus, Calvin Harris, Katy Perry mfl. Har sett Piece of Me som nu alltså kommer till Göransson Arena i Sandviken

 

Sista chansen att se showen live

Under denna turné så är stoppet i Sandviken den sista chansen att se showen live. Britney Spears själv behöver knappt någon presentation då hon är en av de mest hyllade och framgångsrika artisterna i pophistorien med sina nästan 150 miljoner sålda album. Hon föddes i Mississippi och växte upp i Louisiana innan hon blev Britney Spears med hela världen. Hennes första singel, skriven av Max Martin, ”Baby One More Time” slog alla rekord när den släpptes och har sedan dess sålts i över 20 miljoner exemplar.

Att kunna välkomna en så stor artist som Britney Spears till Sandviken är verkligen stort. Med sig på denna turné har hon den grammy-vinnande och multiplatinum-säljande artisten Pitbull. Konserten kommer att presenteras av Live Nation i samarbete med MoneyConcert och Göransson Arena.

För att se hela turneschemat besök: www.britneyspears.com